top of page

FAGKUNNSKAP GIR TRYGGHET

OM MESTERBIL

Mesterbil AS er en godkjent mesterbedrift, etablert i November 2018.  Vi består i dag av 3 personer, og har fagkompetanse på samtlige av de store fagfeltene for personbiler: 

- Bilmekanikerfaget

- Bilskadefaget

- Billakkeringsfaget

Dine kontaktpersoner i Mesterbil AS har både Fagbrev og Mesterbrev innen sine respektive fagfelt, i tillegg til over 25 års samlet erfaring fra bransjen.  Med andre ord innehar vi solid kompetanse for å hjelpe våre kunder med både kjøp, salg og bilhold.

Mesterbil satser på innbytte og videresalg av varebiler til privat og bedriftsmarkedet, men driver også aktivt med handel av personbiler når anledningen byr seg. I tiden fremover vil vi arbeide med å etablere oss som den foretrukne partner innen bilhold for håndverksbedrifter og andre virksomheter som er avhengige av tjenestebiler i sitt daglige virke. Fra 2021 er vi også forhandler og Pro senter på Vestlandet for Work Systems bilinnredninger! Vi skal tilby komplette verkstedstjenester, bistå med anskaffelse, vedlikehold og reparasjoner, videresalg og rådgiving. 

 

Vi jobber kontinuerlig for å finne praktiske løsninger og metoder som skal minimere den tiden våre kunder bruker på bilhold, slik at våre kunder kan fokusere på sitt fag og sin bedrift!

MestermerkeHvit.png
Mekaniker Garage
MestermerkeHvit.png

MESTER I BILMEKANIKERFAGET

Front of black car get damaged by accide
MestermerkeHvit.png

MESTER I BILSKADEFAGET

Å male en bil grønn
MestermerkeHvit.png

MESTER I BILLAKKERERFAGET

bottom of page